a roller coaster of life

about LIESDA

Adrenaline junkie…yes that’s me!
running to catch up train or bus; stayed up late to meet deadlines; impulsive traveler; do energetic sports; a coffee addict and spicy food lover…

Master of procrastinate….

A movies freaks and loved hang out with friends..but enjoying and lost my self  when photographing; reading; writing and daydreaming…

Advertisements

Comments on: "about LIESDA" (2)

  1. Hahaha sebutan loe berarti nambah lagi nih, selain nyonya galau bin ababil adalagi miss procrastinate 😉

    • everybody have their own nick names….mau gw sebutin yg punya elu? hehehe….
      Yes, I am miss procrastinate :p better late than never lah…
      Ababil sih bawaan zodiak, Gemini, hehe…galau? semua orang punya lah…yg gw lagi meningkat saat ini…hanya orang2 yg tidak mendengarkan hatinya yang tidak galau…bwahahaha….
      Actually, belum ada distractionnya aja sih makanya galaunya menjadi…but galau tidak selalu negatif loh…kegelisahan2 juga bisa menghasilkan sesuatu, misalnya menjadi puitis, membuat karya, atau melakukan tindakan spontanitas yang dulunya tidak pernah terpikirkan…it’s all about finding the solution and a way out 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: